Dzeju rakstu jau kopš pusaudža vecuma un, iespējams, šajā grāmatā būs kādas rindas no tā laika. Bet, pagaidām, reflektējot par šī laika ritējumu ap mani un manī pašā, izveidoju savas topošās dzejas grāmatas vāku. Izmantoju savu oforta darbu "Laika cilpa".

Šo plakātu iesniedzu Starptautiskajam Plakātu konkursam 2023. Pagājušajā gadā arī piedalījos, bet netiku atlasē. Šī gada sākumā, saņēmu aicinājumu atkal iesniegt savu darbu. Padomāju, kāpēc ne? Man tieši ir viena ideja, ar ko staigāju jau kādu laiku - jāpārbauda, vai mana doma strādā. Bet, arī šogad, netiku atlasē. BET, būt starp 8,849 dalībniekiem no 108 valstīm, kuru darbus vērtē starptautiska žūrija, man ir nozīmīgi. Parādīt savus darbus starptautiskā mākslas vidē ir nozīmīgi.

Dažas, jaunas dzejas rindas tapa, kamēr dežūrēju ART RIGA FAIR 2023. Kas zin, cik ilgi un kā... un, kad zvaigznes sastāsies grāmatas tapšanai. Šim plakātam - grāmatas vākam un nosaukumam ir tieši tik drūmas pārdomas par lielajām lietām, kādas tās man ir tagad. Iespējams, nāks laiks - nāks citas "krāsas"'.

  • Lielu paldies saku A.ZARIŅA ZĪMOGU FABRIKAI, par palīdzēšanu sakārtot manu ideju vajadzīgajos izmēros digitālajā vidē!

Pirkumu grozs

Pirkumu grozs ir tukšs.